Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

Uw eigen Tuinkantoor

Onze kant-en-klare luxe tuinkantoren zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustige en inspirerende werkplek. Geniet van de voordelen van een eigen kantoor in uw eigen tuin, zonder het gedoe van het bouwen van een traditionele kantoorruimte.

Ontdek de mogelijkheden van een tuinkantoor en creëer een werkomgeving waar u elke dag naar uitkijkt.

Een tuinkantoor met vouwdeuren.

Werken vanuit een tuinkantoor

Een luxe tuinkantoor is de ideale oplossing voor mensen die vanuit huis werken en behoefte hebben aan een rustige en comfortabele werkomgeving.

Een tuinkantoor is een kant-en-klare werkruimte die geplaatst wordt in uw eigen achtertuin.

Het biedt alle voordelen van een traditionele kantoorruimte, maar dan dichterbij huis.

Tuinkantoren van Tuyn-kantoor zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en zijn volledig geïsoleerd, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt werken, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een rustige en inspirerende werkplek in de natuur.

Waarom een tuinkantoor?

Een tuinkantoor kan vele voordelen bieden voor uw werk en persoonlijke leven. Met de huidige trend van thuiswerken en de behoefte aan een rustige werkplek, kan een tuinkantoor een perfecte oplossing zijn.

Scheiding tussen werk en privé

Met een tuinkantoor kunt u werk en privé beter gescheiden houden. Het biedt u een aparte werkruimte, waardoor u zich beter kunt concentreren op uw werk en u na werktijd gemakkelijker kunt ontspannen.

Energiebesparend

Een tuinkantoor is een duurzame oplossing voor uw werkplek. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is volledig geïsoleerd, waardoor het het hele jaar door comfortabel blijft en u kunt besparen op energiekosten.

Multi-functioneel

Een tuinkantoor kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fitnessruimte, yoga studio, gastenverblijf of hobbyruimte. Zo maakt u optimaal gebruik van uw tuinkantoor en bespaart u op extra kosten voor andere faciliteiten.

Inspirerende omgeving

Een tuinkantoor biedt u de mogelijkheid om te werken in een rustige en inspirerende omgeving. U kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van uw eigen achtertuin en werken zonder afleidingen van de buitenwereld.

Fiscale voordelen

Een tuinkantoor kan ook fiscale voordelen hebben, afhankelijk van uw situatie. Bijvoorbeeld, als u een eigen bedrijf heeft, kunt u de kosten van het tuinkantoor aftrekken van uw belastingen. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw belastingaangifte.

1 concept, 2 formaten, 3 stijlen

een tuinkantoor
voor iedere wens

Ons aanbod bestaat uit drie verschillende stijlen in twee standaard maten. Voor elke tuin en elke wens een passende oplossing.

Zoekt u een tuinkantoor model in een andere maat? Onze modellen kunnen tot 8 meter lengte geleverd worden. Neem contact met ons op om uw maatwerk wens te bespreken.

A1: 3.3 x 5.5

Model A - Groot

A2: 3.3 x 4.4

Model A - Standaard

Modern Chic

Modern, tijdloos en strak. Veel lichtinval door de twee glazen zijden.

– Geluidsdicht
– Volledig geïsoleerd
– Maatwerk mogelijk

Vanaf 34.000 euro

B1: 3.3 x 5.5

Model B - Groot

B2: 3.3 x 4.4

Model B - Standaard

Landelijke luxe

De stijl maakt combinaties met veel woningtypes en tuinen mogelijk.

– Geluidsdicht
– Volledig geïsoleerd
– Maatwerk mogelijk

Vanaf 38.000 euro

C1: 3.3 x 5.5

Model C - Groot

C2: 3.3 x 4.4

Model C - Standaard

Sereen comfort

Prachtig om te zien en nog veel mooier om in te werken.

– Geluidsdicht
– Volledig geïsoleerd
– Maatwerk mogelijk

Vanaf 34.000 euro

Waarom Tuyn-kantoor?

Een grote houten plank ligt onder een houtverwerkingsmachine. Een man bedient de machine door bepaalde knoppen in te drukken.

10 Jaar Vakmanschap

Tuyn-kamer heeft al bijna 10 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenprojecten in het hogere segment. Hierbij staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel.

Onze tuinkantoren worden gemaakt van duurzame materialen en met de grootste zorg en aandacht voor detail. We werken alleen met ervaren vakmensen die elke dag streven naar perfectie.

Bij Tuyn-kantoor bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap dat u nergens anders vindt.

Van prefab tot maatwerk

Bij Tuyn-kantoor kunt u kiezen uit drie stijlvolle modellen van prefab tuinkantoren, elk met een unieke uitstraling. Model A is modern en chique, Model B landelijk en luxe, en Model C sereen en comfortabel.

Elk model is beschikbaar in twee formaten en kan verder aangepast worden naar uw wensen, zoals met een toilet, berging en vloerverwarming.

En als u op zoek bent naar iets unieks, dan kan er ook maatwerk geleverd worden.

Binnen één dag geplaatst

Wij begrijpen dat het bouwen van een traditioneel tuinkantoor maanden kan duren, wat voor veel overlast kan zorgen, vooral in drukke steden.

Bij Tuyn-kantoor hebben we dit opgelost door prefab tuinkantoren te bouwen die in slechts één dag geplaatst kunnen worden.

Dit betekent dat u binnen korte tijd kunt genieten van uw eigen tuinkantoor zonder veel overlast en ongemak.

Een kant-en-klaar tuinkantoor wordt met een kraan omhoog of omlaag getakeld.
Video afspelen

Over ons

Onze werkwijze

Interieuropties

Toilet
Berging
Keuken
Elektra
Vloer
afwerking
Schilder
werk

Prijs
calculator

Benieuwd wat een Tuyn-kantoor kost? Maak gebruik van de prijscalculator om te berekenen op welke prijs u uitkomt met uw gewenste opties.

Veelgestelde vragen

De kosten van een tuinkantoor zijn afhankelijk van de afmetingen en opties die u kiest. Onze luxe tuinkantoren zijn verkrijgbaar vanaf €30.000 inclusief plaatsing. Voor een exacte prijs kunt u het beste een offerte aanvragen.

De huidige levertijd van een tuinkantoor is 12 weken. De plaatsing wordt binnen één dag uitgevoerd.

Wij verwachten van u dat het grondwerk op locatie gedaan is. Daarnaast dienen de nutsvoorzieningen voor het tuinkantoor aanwezig te zijn. Na de plaatsing sluit u het tuinkantoor aan op de meterkast.

Vaak kunnen onze tuinkantoren vergunningsvrij geplaatst worden. Lees in ons blog meer over de voorwaarden om een tuinkantoor zonder vergunning te plaatsen.

Ja, in onze showtuin hebben wij een model van Tuyn-kantoor staan. Zo ervaart u hoe een tuinkantoor van Tuyn-kantoor er in het echt uiziet. Maakt u een afspraak met ons? 

Onze tuinkantoren maken wij kant-en-klaar in onze werkplaats. Het tuinkantoor bouwen we op een stalen frame en maken we van materialen met hoogwaardige kwaliteit. Daarom zijn onze tuinkantoren uiterst duurzaam.

Het onderhoud aan een tuinkantoor van Tuyn-kantoor is minimaal. Bij de oplevering van een tuinkantoor zullen wij u voorzien van onderhoudsvoorschriften.

Een Tuyn-kantoor kan op twee manieren gefundeerd worden.

  • Fundatietegels
  • Schroeffunderingen

Kiest u voor schroeffunderingen, dan zorgen wij dat deze voor de plaatsing gemonteerd worden. Schroeffunderingen zijn een betrouwbare en stevige vervanger van betonfunderingen of heipalen. Een tuinkantoor op schroeffunderingen is later eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast kan de schroeffunderingen laten eenvoudige gedemonteerd worden, mocht dit nodig zijn.

Allereest kunt u een Tuyn-kantoor gebruiken om op een professionele en comfortabele manier thuis te werken. Daarnaast zijn er tal van andere manieren om uw tuinkantoor te gebruiken. Denk aan een tuinhuis om te ontspannen en familie en vrienden te ontmoeten. Een gastenverblijf of poolhouse. Ook kan het gebruikt worden als sportruimte of speelruimte voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Of de kosten van een Tuyn-kantoor fiscaal aftrekbaar zijn, hangt af van een aantal factoren. Het gebouw dient een zelfstandige werkruimte te zijn. In het geval van onze Tuyn-kantoren betekent dit dat het gebouw voorzien moet zijn van sanitaire voorzieningen. Ook is het bepaalde voor welk deel het gebouw gebruikt wordt voor zakelijke doeleinden.

Lees meer over dit onderwerp in ons blog: Is een tuinkantoor fiscaal aftrekbaar?

Met onze Tuyn-kantoren bieden we drie vaste modellen aan. Elke model is beschikbaar in twee maten:

  • 3,3m x 5,5m
  • 3,3m x 4m

Naast de afmetingen van uw tuinkantoor bieden we nog enkele opties voor de afwerking en inrichting. U kunt ervoor kiezen om uw tuinkantoor in te richten met toilet, berging en/of keuken. Daarnaast kunt u kiezen om schilderwerk, elektra en de vloerafwerking door ons te laten doen.

Verdient uw droom buitenverblijf meer maatwerk? Dan verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf Tuyn-kamer. Hier ontwerpen we graag het tuinkantoor dat precies aansluit bij uw wens!

Wij leveren onze tuinkantoren door heel Nederland. De afstand van onze locatie naar uw locatie brengt extra kosten met zich mee.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.