Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor prefab

Een luxe buitenkantoor met donkerbruine en lichte houten panelen. De zon schijnt op het uitnodigende terras.
Altijd al een eigen kantoor willen hebben aan huis? Maar er is weinig ruimte in huis? Dan is een tuinkantoor iets voor u. Het prefab kantoor wordt geplaatst in de tuin. U kunt afgezonderd werken dicht bij huis. Het moderne tuinkantoor is van alle gemakken voorzien en snel te plaatsen door de prefab constructie. Bij Tuyn-kantoor zijn wij al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van buitenprojecten. Wij vertellen u graag meer over een prefab kantoor aan huis.

Wat is een prefab tuinkantoor?

Een prefab tuinkantoor is een tuinkantoor dat in één deel op de bestemmingsplaats komt. De constructie van het prefab kantoor wordt in onze fabriek gemaakt. Het bouwen van een prefab kantoorunit gaat sneller dan gewoonlijk. Doordat er niet vanaf nul gebouwd hoeft te worden. Er is minder overlast voor omwonende en u kunt snel genieten van uw kantoor.

Prefab kantoor laten maken voor Tuyn-kantoor

Wij van Tuyn-kantoor kunnen u helpen bij het bouwen van een kantoor in uw tuin. Wij denken graag met u mee over welk model kantoor het beste bij u past. Onze prefab kantoorunits zijn volledige geïsoleerd en kunnen naar eigen wens ingericht worden met een keukenblok, berging en toilet. Op onze werkplaats bouwen we de onderdelen voor het kantoor. Hierdoor kunnen de kant-en-klare delen voor het tuinkantoor binnen een dag gebouwd worden.

Prefab tuinkantoor kopen

Heeft u interesse in een prefab tuinkantoor? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle tuinkantoren. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij van Tuyn-kantoor stellen een offerte op en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u advies nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via ons contactformulier en ons telefoonnummer: 0418 – 79 60 80.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.