Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor prefab

Een luxe buitenkantoor met donkerbruine en lichte houten panelen. De zon schijnt op het uitnodigende terras.

Een tuinkantoor prefab is dé oplossing wanneer u een kantoor aan huis wil hebben zonder daar in huis woonruimte voor op te geven. Bijkomend voordeel, u creëert eenvoudig extra leefruimte zonder dat uw huis overhoop ligt. Prefab betekent namelijk dat het volledige tuinkantoor in de fabriek tot losse elementen gemaakt wordt. Welke het team van Tuyn-kantoor vervolgens in één dag op uw locatie in elkaar zet.

Wat is een prefab tuinkantoor?

Een prefab tuinkantoor is een modern kantoor dat dankzij de prefab constructie eenvoudig in uw tuin te plaatsen is. Het bouwen van een prefab kantoorunit gaat sneller dan gewoonlijk. Alle elementen worden zorgvuldig gemaakt in de fabriek van Tuyn-kantoor. Het grote voordeel van prefab bouwen is dat er voor u en omwonenden veel minder overlast is. We vervoeren alle losse elementen naar de bouwplaats, uw tuin, en zetten uw nieuwe tuinkantoor binnen één dag in elkaar. Dit betekent dat u ook sneller van uw splinternieuwe kantoor kunt genieten.

EIGEN KANTOOR IN DE TUIN

Het thuiswerken is vandaag de dag vaker regel dan uitzondering. Waar het vroeger gebruikelijk was om standaard op kantoor te werken, zien we met name sinds corona dat thuiswerken sterk is toegenomen. Nu er vaker thuisgewerkt wordt, stijgt ook de vraag om deze werkplek ergonomisch goed in te richten. Het liefst met een goed bureau, kwalitatieve bureaustoel en in een afgezonderde ruimte. Waar iemand in alle rust kan werken, zonder afgeleid te worden door bijvoorbeeld kinderen.

Een tuinkantoor prefab gefabriceerd biedt de perfecte uitkomst. U creëert namelijk een moderne werkplek, volledig voorzien van alle benodigde faciliteiten én inclusief privacy. Het mooie is dat u in huis geen ruimte op hoeft te geven. Werk en privé blijven op deze manier toch gescheiden.

Prefab tuinkantoor GEPRODUCEERD DOOR TUYN-kANTOOR

Tuyn-kantoor beschikt over een eigen fabriek waar alle tuinkantoren prefab gebouwd worden. De bouwspecialisten van Tuyn-kantoor zijn kundig om alle tuinkantoor modellen volledig in eigen beheer te bouwen. We presenteren drie standaard modellen van onze moderne tuinkantoren. Deze kunt u vervolgens volledig naar eigen wens inrichten. Uiteraard helpt ons team u om het prefab tuinkantoor precies passend te maken. Zodat uw nieuwe kantoor naadloos aansluit bij uw behoeften.

kies het model tuinkantoor dat bij u past

U heeft de keuze uit drie stijlvolle modellen van prefab kantoren. Van modern en chique tot landelijk en luxe of sereen en comfortabel. En elk model is verkrijgbaar in twee standaardformaten: 3.3 x 5.5 meter of 3.3 x 4 meter. Deze exclusieve tuinkantoren zijn volledig geluidsdicht en compleet geïsoleerd. De indeling van het tuinkantoor heeft u zelf in de hand. Heeft u wensen over het plaatsen van het keukenblok, toilet, berging of vloerverwarming? Onze vakexperts ontwerpen uw prefab tuinkantoor precies zoals u dat wilt.

maatwerk tuinkantoor is mogelijk

Bij Tuyn-kantoor bieden we standaard de meest gangbare afmetingen in onze drie modellen. Hoewel het woord ‘standaard’ doet vermoeden dat het bouwen van een tuinkantoor lopende bandwerk is, is niets minder waar. Zo zijn de modellen zelfs volledig naar wens in te richten. Maar ook wanneer u graag kiest voor een andere maatvoering of afwijkende wensen heeft, dan is maatwerk absoluut mogelijk. Onze adviseurs denken graag met u mee om uw perfecte prefab tuinkantoor te ontwikkelen. Maak een afspraak en concretiseer uw wensen.

oplevering inclusief opties

Alle beschikbare opties worden ook prefab gebouwd bij de oplevering van uw nieuwe tuinkantoor. Deze verwerken we in onze fabriek al in de realisatie van het kantoor. U kunt hierbij kiezen uit:

  • Keuken
  • Toilet
  • Berging
  • Elektra & vloerverwarming
  • Vloerafwerking
  • Schilderwerk

tuinkantoor of andere invulling?

Een tuinkantoor prefab is natuurlijk de perfecte plek om te werken. Maar als dit moderne kantoor eenmaal in uw tuin staat, kunt u de ruimte gebruiken op de manier dat u wilt. Denk hierbij aan een praktijkruimte aan huis, gastenverblijf, yogaruimte, fitnessruimte of speelkamer. In feite creëert u met een prefab kantoorruimte een buitenhuis in uw tuin. Multi-inzetbaar en van alle gemakken voorzien.

duurzame materialen

In de ontwikkeling van onze prefab tuinkantoren werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Het tuinkantoor wordt volledig geïsoleerd zodat u het hele jaar aangenaam en comfortabel kunt werken. Daardoor kunt u ook besparen op de energiekosten. Informeer, eventueel, naar de mogelijkheden om uw moderne tuinkantoor maximaal te verduurzamen.

plaatsen van een prefab tuinkantoor

Zoals gezegd produceren we alle elementen van het tuinkantoor in onze fabriek. In overleg met u plannen we de dag van de levering. Middels transport leveren we alle materialen naar uw locatie. U bepaalt uiteraard zelf waar het tuinkantoor in uw tuin geplaatst wordt. Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren om de best mogelijke plek te kiezen.

Het opbouwen en installeren van het tuinkantoor gebeurt in één dag, zodat de overlast voor u beperkt blijft. Als het kantoor staat, dan is het zaak om alles in te richten en aan te sluiten. Indien noodzakelijk plaatsen we het prefab tuinkantoor met een kraan in uw tuin.

Prefab tuinkantoor kopen

Heeft u interesse in een prefab tuinkantoor? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle tuinkantoren. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij van Tuyn-kantoor stellen een offerte op en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u advies nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via ons contactformulier en ons telefoonnummer: 0418 – 79 60 80.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.