Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor op maat

Een compact tuinkantoor met ruime werkplek en relaxhoek. Achter een scheidingsmuur is een keukenblok te zien.
Wij van Tuyn-kantoor bieden u een tuinkantoor op maat aan. U heeft geen last meer van files en drukke werkruimtes. En u heeft zelf geen last meer van de ongelukkige werktijden. Met uw eigen tuinkantoor kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen huis lopen naar uw eigen kantoor in uw tuin. Wij van Tuyn-kantoor gaan graag de uitdaging aan om uw kantoor volledig naar uw wens te maken. U kunt u volledig terugtrekken in uw eigen kantoor in uw tuin.

Tuinkantoor laten maken door Tuyn-kantoor

Wij helpen u graag bij het maken van uw eigen tuinkantoor. U heeft altijd de keuze uit verschillende modellen. Alle modellen hebben hun unieke eigenschappen, zijn volledig geïsoleerd en voorzien van grote glazen ramen. Daarnaast is elk model verkrijgbaar in een twee verschillende maten, waardoor uw tuinkantoor altijd in uw tuin past. Wij van Tuyn-kantoor bieden u altijd de mogelijkheid om extra voorzieningen toe te voegen aan uw kantoorunit. Zo is het mogelijk om een keukenblok, toilet en berging te plaatsen. Hierdoor hoeft u en uw klanten geen gebruik meer te maken van de voorzieningen in uw huis.

Wij van Tuyn-kantoor maken het gehele tuin kantoor volledig op maat in onze eigen bouwplaats. Wij bouwen uw kantoor in delen, ook wel prefab genoemd, en plaatsen het kant-en-klare tuinkantoor in een dag op de plek van bestemming. Wij kunnen gemakkelijk en snel uw tuinkantoor plaatsen, doordat wij gebruikmaken van een prefab tuinkantoor. Hierdoor is er weinig tot geen overlast voor omwonenden.

Tuinkantoor op maat laten maken?

Heeft u interesse in een tuinkantoor op maat? Of wilt u meer informatie over het bouwen van uw tuinkantoor? Dan kunt u ons altijd bereiken via ons e-mailadres: info@tuyn-kantoor.nl of telefoonnummer: 0418 – 79 60 80. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van buitenprojecten, zoals een tuinkantoor. Wij bieden u luxe, stijl en comfort aan in onze tuinkantoor modellen. U kunt heerlijk werken in uw eigen omgeving zonder gestoord te worden door anderen.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.