Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor op maat

Een compact tuinkantoor met ruime werkplek en relaxhoek. Achter een scheidingsmuur is een keukenblok te zien.

Een tuinkantoor op maat is de perfecte oplossing wanneer u specifieke wensen heeft om een thuiswerkplek te creëren. Bent u op zoek naar een modern tuinkantoor? En wilt u dat dit perfect past in uw tuin en aansluit bij uw behoeften? Dan is ons maatwerk tuinkantoor precies wat u zoekt.

Tuyn-kantoor biedt drie modellen, welke alle drie in twee uitvoeringen beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen we elk tuinkantoor volledig aanpassen qua afmetingen én inrichting. In dit blog leest u precies hoe wij dit realiseren

de voordelen van een tuinkantoor op maat

Vanzelfsprekend biedt thuiswerken enkele mooie voordelen. Denk aan het vermijden van files en drukke werkruimtes. Daarbij is een kantoor in uw eigen tuin ook nog een afgezonderde ruimte. Dat betekent dat u werk en privé thuis toch gescheiden kunt houden. En dat u in alle rust thuis kunt werken.

  • Het tuinkantoor maken we prefab, dat betekent dat u geen overlast heeft van bouwwerkzaamheden: in één dag installeren we alle elementen in uw tuin. Het voorwerk gebeurt in onze fabriek.
  • We werken uitsluitend met duurzame materialen en isoleren het tuinkantoor volledig. Daardoor kunt u de temperatuur het hele jaar door beheersen.
  • Het tuinkantoor wordt opgeleverd inclusief opties, zoals: keuken, toilet, berging, elektra & vloerverwarming, vloerafwerking én schilderwerk.
  • Maatwerk is natuurlijk mogelijk, daarbij is een kantoorunit in de tuin inzetbaar als multifunctionele ruimte. Denk aan een gastverblijf, yoga studio of hobbyruimte.
  • Bij een kantoor in eigen tuin zijn er wellicht ook fiscale voordelen te behalen. Daar schreven we eerder dit artikel over.

de juiste afmetingen voor uw maatwerk tuinkantoor

Wanneer u een tuinkantoor overweegt, dan heeft u vaak al een gewenste maatvoering in gedachten. De uiteindelijke grootte van een tuinkantoor is ook sterk afhankelijk van de daadwerkelijke ruimte die u in de tuin heeft. Tuyn-kantoor heeft diverse standaard modellen met gangbare afmetingen. Model A is modern, tijdloos en strak. En perfect om in de hoek van de tuin te plaatsen. Model B straalt landelijke luxe en comfort uit. En daardoor ook uitstekend te combineren met veel woningtypes en tuinen. Tot slot Model C: sereen, stijlvol en komt daardoor in veel tuinen tot zijn recht.

Elk model is standaard in twee maatvoeringen beschikbaar. Van 3,3m x 5,5m of 3,3m x 4m. Liever andere afmetingen? Het is altijd mogelijk om maatwerk te leveren. Overleg in dat geval met onze vakmensen. Wanneer u specifieke ideeën heeft, bespreek ze gerust. Dan kijken we samen wat realiseerbaar is en hoe dit het beste tot zijn recht komt in uw tuinkantoor op maat.

een eigen stijl voor uw tuinkantoor

Wanneer u een bijgebouw of kantoor in uw tuin plaatst, wilt u natuurlijk dat dit qua stijl past bij de rest van uw huis en tuin. Zeker wanneer u een duidelijk beeld voor ogen heeft, is het prettig als dit perfect aansluit bij uw wensen. Standaard biedt Tuyn-kantoor drie modellen met elk een andere stijl. In elk design is tot in detail rekening gehouden met de beoogde stijl.

  • Model A: Modern en tijdloos
  • Model B: Landelijke luxe en comfort
  • Model C: Sereniteit en stijl


Dit design wordt in ieder model zowel van binnen als buiten doorgevoerd. En natuurlijk is het mogelijk om waar gewenst aanpassingen te doen.

inclusief opties én hoogwaardige afwerking

Een tuinkantoor leveren we altijd kant-en-klaar op. Dat wil zeggen dat u zelf kunt selecteren welke opties u in uw tuinkantoor wilt laten installeren. Uw nieuwe tuinkantoor is van alle gemakken voorzien: toilet, keuken, berging, verwarming, isolatie en geluidsdichtheid. Dankzij het vele glas heeft u veel lichtinval en zicht op uw tuin. Onze specialisten helpen u om het ideale kantoor samen te stellen zodat u in de lengte der jaren maximaal kunt genieten.

bouwen zonder overlast

Al onze tuinkantoren maken we prefab. Dat houdt in dat we in onze fabriek alle losse elementen produceren. Voor zover mogelijk voeren we alle werkzaamheden al uit, zodat we het tuinkantoor alleen nog maar hoeven te plaatsen in uw tuin. Dat doen we in één dag: we leveren alle onderdelen, plaatsen alles in uw tuin en bouwen de kantoorunit op. Vervolgens verzorgen we de installatie en laatste afwerking van de unit. Alles wordt plug & play opgeleverd. U kunt dus snel en gemakkelijk zelf aan de slag in uw eigen werkplek in de tuin.

Tuinkantoor op maat laten maken?

Heeft u interesse in een tuinkantoor op maat? Of wilt u meer informatie over het bouwen van uw tuinkantoor? Dan kunt u ons altijd bereiken via ons e-mailadres: info@tuyn-kantoor.nl of telefoonnummer: 0418 – 79 60 80. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van buitenprojecten, zoals een tuinkantoor. Wij bieden u luxe, stijl en comfort aan in onze tuinkantoor modellen. U kunt heerlijk werken in uw eigen omgeving zonder gestoord te worden door anderen.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.