Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor met toilet

Binnenaanzicht van een tuinkantoor waarvan de deuren zijn opengezet, waardoor er een directe inloop is vanaf het tuinterras.
Een tuinkantoor met toilet zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Ook uw klanten kunnen dan gebruikmaken van het eigen toilet in uw tuinkantoor. Zij hoeven dan niet meer gebruik te maken van het toilet in huis. U heeft keuze uit drie modellen, die, naar eigen keuze, voorzien kunnen worden van een toilet, keukenblok en berging.

Waarom een tuinkantoor met toilet?

Het is tegenwoordig erg druk op de weg. Thuis werken is dan ideaal. U hoeft de weg niet meer op en u heeft meer tijd over. Nu is het niet altijd mogelijk om in huis te werken. En daarom is een tuinkantoor ideaal. Met een kantoor in uw tuin zorgt u ervoor dat privé en werk gescheiden wordt. Wij van Tuyn-kantoor bouwen uw prefab tuinkantoor van onze werkplaats. Daardoor kunnen wij uw kantoor in een dag plaatsen in uw tuin. Het kantoor is zeer goed geïsoleerd en kan worden voorzien van een toilet. Het toilet kan worden geplaatst in alle modellen, zowel kleine en grote modellen.

Fiscale voordelen van een tuinkantoor met toilet

U kunt de fiscale kosten aftrekken voor uw tuinkantoor als u als ondernemer eenmaal in bezit bent van een tuinkantoor. Het kantoor moet wel aan enkele voorwaarden voldoen om ook daadwerkelijk gebruik te maken van de fiscale voordelen. Het tuinkantoor moet een volledig zelfstandig onderdeel zijn van uw woning. De kantoorunit moet een eigen deur hebben en beschikken over een toilet en een keukenblok. Meer dan 70% van het kantoor moet gebruikt worden door de onderneming. Het is dus heel interessant als onderneming om een toilet te plaatsen in uw kantoor in uw eigen tuin.

Tuinkantoor met toilet laten bouwen

Heeft u interesse in een tuinkantoor met toilet? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle kantoren in uw tuin. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij maken voor u een offerte op maat. Natuurlijk nemen dan altijd contact met u op. Heeft u nog vragen of advies nodig? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.