Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Tuinkantoor kant-en-klaar

Buitenaanzicht van een ruim tuinkantoor met werkplek en keukenblok.
Altijd al uw eigen tuinkantoor kant-en-klaar willen hebben voor uw eigen werknemers. Dan bent u aan het goede adres bij Tuyn-kantoor. Wij leveren kant-en-klare tuinkantoren en plaatsen het in uw tuin. Altijd is een unit binnen een dag geplaatst. Hierdoor hebben de omwonenden en u zelf geen last van de bouw van uw eigen onderneming.

Tuinkantoor kant-en-klaar geplaatst door Tuyn-kantoor

Een tuinkantoor bouwen in uw tuin is een specialiteit van Tuyn-kantoor. Wij bouwen in onze werkplaats het tuinkantoor op een stalen frame. Het geheel wordt voorzien van het juiste materiaal, waardoor u en goed geïsoleerd tuinkantoor krijgt. Alle delen worden in uw tuin geplaatst. Het kant-en-klare kantoor wordt ook wel een prefab tuinkantoor genoemd. Het tuinkantoor wordt op maat gemaakt en eventueel voorzien van een toilet, keukenblok en/of berging.

Kant-en-klaar kantoor in uw tuin

Wij van Tuyn-kantoor plaatsen uw kant-en-klare kantoor in uw tuin in één dag. Dan nog bouwen wij uw kantoorunit snel en met zorg. U kunt altijd kiezen uit meerdere modellen. Er is keuze uit twee verschillende maten per model met de bijpassende voorzieningen. Zo past uw kantoor altijd in uw tuin. Heeft u interesse in een van onze kantoren? En heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze modellen? Dan kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kant-en-klaar tuinkantoor laten maken?

Heeft u advies nodig? Of heeft u een aantal vragen over een kant-en-klaar kantoor in uw tuin? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, e-mailadres: info@tuyn-kantoor.nl of telefoonnummer: 0418 – 79 60 80. Tuyn-kantoor heeft al 10 jaar ervaring op het gebied van exclusieve buitenprojecten. Wij hebben oog voor het ontwerpen en bouwen van buitenprojecten in het hogere segment. Tuyn-kantoor biedt een oplossing aan op het gebied van stijlvol wonen. U stapt elke werkdag in uw eigen kantoor met de natuur om u heen.

Heeft u interesse in een prefab tuinkantoor? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle tuinkantoren. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij van Tuyn-kantoor stellen een offerte op en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u advies nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via ons contactformulier en ons telefoonnummer: 0418 – 79 60 80.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.