Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

Een trotse, glimlachende man met kort krullend haar en donkergroen t-shirt.

Over Ons

Startup met
10 jaar ervaring

Bijna 10 jaar geleden hebben wij het zusterbedrijf Tuyn-kamer opgericht. Deze stap hebben we gemaakt vanwege de behoefte aan gespecialiseerde houtbouw met oog voor de tuin die zichtbaar was vanuit ons hoveniersbedrijf. Deze behoeft bedienen wij met de luxe en maatwerk tuinhuizen van Tuyn-kamer. Zo hebben wij al bijna 10 jaar lang mogen bewijzen dat wij oog hebben voor het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenprojecten in het hogere segment. Gekenmerkt door kwaliteit en unieke ontwerpen.

De afgelopen jaren is de vraag naar tuinkantoren gestegen. De maatwerk tuinkantoren van Tuyn-kamer kunnen deze vraag uitstekend beantwoorden. Maar omdat het realiseren van een tuinkantoor soms maanden in beslag kan nemen kan dit. Vooral in grote steden, waar de ruimte beperkt is, kan dit zorgen voor veel overlast.

Tuyn-kantoor biedt hier de juiste oplossing voor: Prefab tuinkantoren die in één dag geplaatst worden. Tuyn-kantoor heeft als doel om in de steden en de randstad, maar ook op het platteland, te voorzien in de behoefte aan stijlvol thuiswerken.

In onze fabriek bouwen wij de tuinkantoren zodat deze als prefab model in één dag geplaatst kunnen worden. Wij hebben drie onderscheidende modellen ontwikkeld waaruit u een keuze kunt maken. De gebouwen zijn naar wens in te richten met een keukenblok, berging en toilet.

Werken in uw eigen tuinkantoor, genietend van de natuur om u heen. Een ideale plaats om te werken, zakelijke relaties te ontvangen en in uw vrije tijd te gebruiken als tuinhuis.

Video afspelen

Werkwijze

Verzekerd van kwaliteit, luxe en gezwinde spoed

Door onze jarenlange ervaring in het realiseren van eersteklas tuinhuizen weten wij als geen ander wat luxe en kwaliteit betekent. Wij voegen er nog één kwaliteit aan toe: niet alleen goed gebouwd, maar ook snel geplaatst.

Lees hieronder hoe Tuyn-kantoor te werk gaat.

Twee 3d-voorstellingen van een standaard en grote tuinkamer zij aan zij.

Kies uw model

Groot of klein? Wat mag het zijn?

Onze website voorziet u in alle informatie die u nodig kunt hebben voor het kiezen van uw tuinkantoor.

Keuze uit drie modellen in zeer onderscheiden stijlen. Optioneel compleet te maken met keukenblok, berging en toilet.

Welk model past het beste bij u? Natuurlijk is het als eerste belangrijk dat u het model kiest dat u het mooiste vindt en het beste staat in uw tuin. Werkt u alleen in het tuinkantoor? Dan is de kleinste variant aan te raden. Wilt u het tuinkantoor ook gebruiken als tuinhuis of extra ruimte voor de kinderen? Dan raden wij de grotere variant aan.

Heeft u vragen over het kiezen van een model? Neem dan gerust contact met ons op.

Realisatie

Goed gebouwd
Snel gezet

De gebouwen worden op een stalen frame gebouwd en volledig van hout vervaardigd. Dit stalen frame kan op fundatie tegels geplaatst worden maar de beste oplossing is het gebruik van schroeffunderingen. Wij kunnen het fundament voor u verzorgen. Laat u het ons weten?

Wanneer het tuinkantoor afgewerkt in onze fabriek staat, plannen wij een inspectieronde met u. Zo weet u zeker dat alles naar wens is voordat het tuinkantoor geplaatst wordt.

In de meeste gevallen kunnen onze tuinkantoren vergunningsvrij geplaatst worden. Maar wij raden altijd aan dit eerst bij de gemeente na te vragen.

Een week voordat wij het tuinkantoor plaatsen komen wij langs om de tuin te inspecteren. Is alles gereed? Dan vervoeren wij het tuinkantoor naar uw locatie en plaatsen het met een kraan in één dag. U hoeft alleen het tuinkantoor aan te sluiten op uw meterkast.

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Een grote houten plank ligt onder een houtverwerkingsmachine. Een man bedient de machine door bepaalde knoppen in te drukken.
Een zeer luxe 3d-voorstelling van een tuinkamer met aan de voet een ruim zwembad.

Nazorg

U tevreden?
Wij tevreden

Na plaatsing van het gebouw komen wij persoonlijk het gebouw opleveren en de sleutels overhandigen. Hoewel het onderhoud aan het gebouw minimaal is, zullen wij u voorzien van onderhoudsvoorschriften.

Wij horen graag hoe u het thuiswerken in een tuinkantoor van Tuyn-kantoor ervaart. Daarom nemen wij twee maanden na de oplevering contact met u op.

Enthousiast geworden over een tuinkantoor van Tuyn-kantoor? Bekijk onze modellen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.