Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Geïsoleerd tuinkantoor

Binnenaanzicht van een tuinkantoor met uitzicht op de grote raamwanden, wat zorgt voor een ruimtelijke sfeer.
Wij van Tuyn-kantoor zorgen voor een goed geïsoleerd tuinkantoor. Zo zit u altijd warm in de winter en lekker koel in de zomer in uw kantoor in uw tuin. Thuiswerken wordt daardoor nog efficiënter. Want u kunt het hele jaar genieten van uw eigen werkplek dicht bij huis. Daarnaast biedt het isoleren van je kantoor vele voordelen.

Prefab tuinkantoor geïsoleerd

Tuyn-kantoor voegt luxe en comfort in de meest stijlvolle tuinkantoren. Omringd door al het groen in uw tuin. Zo beleeft u de rust tijdens het werken die u alleen thuis vindt. De tuinkantoren zijn van alle gemakken voorzien, waaronder het isoleren van het kantoor. Hierdoor is het mogelijk om het hele jaar te werken vanuit uw eigen plek dicht bij huis. Door de isolatie is er altijd een aangename temperatuur aanwezig in het prefab tuinkantoor. De grote ramen in het kantoor zorgen voor extra warmte tijdens de koude winterdagen, omdat de zon makkelijk binnen kan komen. In de zomer kunnen de ramen juist voor te veel warmte zorgen. Dit is makkelijk op te lossen door de prachtige vouwwand geheel of gedeeltelijk te openen.

Tuinkantoor laten plaatsen door Tuyn-kantoor

U kunt uw tuinkantoor laten plaatsen door Tuynkantoor. Wij beschikken over drie modellen tuinkantoren. Elke model bestaat uit twee formaten, waardoor een kantoor gemakkelijk in uw tuin past. Alle kantoren units zijn volledige geïsoleerd en volledig naar eigen wens in te richten. Zo kunt u kiezen voor verschillende voorzieningen, waaronder een toilet, keuken en berging. Het tuinkantoor is een prefab constructie. Wij bouwen op onze werkplaats alle onderdelen voor het tuinkantoor. Daarna plaatsen we het kant-en-klare kantoor in uw tuin. We plaatsen het altijd in één dag. Waardoor er weinig overlast is.

Geïsoleerd prefab tuinkantoor kopen

Bent u op zoek naar een eigen kantoorruimte? En wilt u vanuit huis kunnen werken? Wij van Tuyn-kantoor maken uw tuinkantoor op maat. Wij bieden ruime keuze aan moderne tuinkantoren, waarin u uw wensen kunt aangeven. Wij maken altijd geheel vrijblijvend een offerte op. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres of telefoonnummer.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.