Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

werk in alle rust in een Geïsoleerd tuinkantoor

Binnenaanzicht van een tuinkantoor met uitzicht op de grote raamwanden, wat zorgt voor een ruimtelijke sfeer.

Een werkplek moet u in staat stellen om het hele jaar door in alle rust en concentratie te kunnen werken. Dat geldt ook voor een tuinkantoor dat als thuiswerkplek dient. Dan wilt u niet dat u in de zomer last heeft van de warmte en dat het in de winter te koud is. Dat betekent dat een goed geïsoleerd tuinkantoor een must is! Bijkomend voordeel: onze volledig geïsoleerde tuinkantoren dempen ook geluiden van buitenaf tot een minimum.

Volledige isolatie van uw tuinkantoor

Het Tuyn-kantoor-team past hoogwaardig isolatiemateriaal toe om ieder tuinkantoor met een hoge isolatiewaarde te isoleren. Daar gebruiken we glaswol en PIR isolatie voor, dat ook in de reguliere bouw ingezet wordt. Dit type isolatiemateriaal levert diverse voordelen op. Het zorgt het hele jaar door voor aangename temperaturen in uw kantoorunit. Het materiaal is stevig, makkelijk te verwerken en brandwerend. Het isolatiemateriaal is uitermate geschikt voor dakisolatie vanwege de hoge vochtbestendigheid. Daarnaast levert isolatie een besparing op de energierekening op.

Isolatie zorgt voor betere akoestiek

Een geïsoleerd tuinkantoor verhoogt de akoestiek binnen de ruimte. Het isolatiemateriaal werkt namelijk geluiddempend waardoor het buitenkantoor geluidsdicht wordt. Mensen buiten het kantoor horen u niet en u wordt niet gestoord als u binnen in een belangrijke meeting zit. De wanden en vouwdeuren van het thuiskantoor dragen hier ook hun steentje aan bij. Werken in opperste concentratie of altijd ongestoord bellen wordt werkelijkheid met een tuinkantoor.

Isolatie van prefab tuinkantoor

Bij Tuyn-kantoor bouwen wij onze tuinkantoren altijd prefab in onze eigen fabriek. Alle elementen van het tuinkantoor worden met zorg gemaakt en voor zover mogelijk prefab in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van onze bouwwerkzaamheden. We plaatsen de kantoorunit in één dag in uw tuin, zonder dat er wekenlang timmermannen over de vloer zijn. We zorgen ervoor dat het prefab tuinkantoor klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Lees hier hoe we dat doen.

Geïsoleerd tuinkantoor met toilet en elektriciteit

Een tuinkantoor wordt altijd kant-en-klaar opgeleverd. Volledig voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan: verlichting, elektra, vloerverwarming, keuken, toilet, berging, vloerafwerking en schilderwerk. Isolatie verzorgen we standaard zodat u in alle comfort kunt werken. De kantoorunit wordt standaard opgeleverd met enkele stopcontacten en verlichtende spots. Uiteraard kunt u aangeven welke opties u wel of niet wil integreren in uw buitenkantoor. Dat biedt u de mogelijkheid om het tuinhuis te gebruiken als kantoor, praktijkruimte, tuinkamer of gastenverblijf.

Maatwerk is altijd mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op, we stellen graag uw favoriete tuinkantoor samen.

Keuze in geïsoleerd tuinkantoor

Heeft u al op het oog hoe uw nieuwe tuinkantoor eruit moet zien? Qua stijl en beleving kunt u alle kanten op. Wij maken het makkelijk voor u, we bieden namelijk drie standaard modellen. Ieder met een eigen unieke uitstraling. En elk model is van alle faciliteiten voorzien en biedt een aangenaam werkklimaat.

De kantoorunits bieden we aan in twee maten: 3,3m bij 5,5m en 3,3m bij 4m. Baseer de keuze op de ruimte die u in de tuin beschikbaar heeft. Onze tuinkantoren zijn vervolgens helemaal naar eigen smaak in te richten. Zo maakt u uw geïsoleerde tuinkantoor perfect passend bij de stijl van uw huis en tuin.

Geen afleiding dankzij geïsoleerd tuinkantoor

Bij sommige werkzaamheden is een opperste concentratie noodzakelijk om het werk goed uit te kunnen voeren. Dan is het erg vervelend wanneer u afgeleid wordt door spelende kinderen, een blaffende hond of een buurman die in de tuin aan het werk is. Thuiswerken is leuk, maar de afleiding ligt constant op de loer. Het grote voordeel van een buitenhuis is dat uw kantoor niet verbonden is met het woonhuis. Dat minimaliseert al veel geluiden afkomstig van huishoudelijke activiteiten.

Dankzij het dikke isolatiemateriaal dat in de kantoortuin gebruikt wordt, zijn onze tuinkantoren geluidsdicht. De isolatie dempt het geluid dusdanig dat u hier geen hinder meer van ondervindt. Daarnaast kunt u bij de inrichting van uw thuiskantoor bijvoorbeeld ook akoestische wandpanelen gebruiken. Op deze manier creëert u de ideale werkomstandigheden en kunt u in alle rust thuiswerken.

Een aangenaam werkklimaat

Het dikke isolatiemateriaal zorgt ervoor dat u het hele jaar in aangename temperaturen kunt werken. Het houdt namelijk de warmte in de zomer buiten en de kou buiten in de winter. Zeker in combinatie met de standaard geïnstalleerde verwarming werkt u elke winter in alle comfort. Bij het tuinkantoor is ventilatie ook inbegrepen, waardoor er een buitengewoon prettig klimaat ontstaat in uw geïsoleerde tuinkantoor.

Tuinkantoor, praktijkruimte of tiny house

Het bijgebouw in uw tuin is natuurlijk naar eigen wens in te richten en te gebruiken. Of het nu gaat om een yoga studio, schoonheidssalon, kapperszaak of tuinkantoor. Wanneer u het tuinhuis gebruikt voor zakelijke doeleinden zijn er enkele fiscale voordelen te behalen. Onze tuinkantoren lenen zich daarnaast ook uitstekend om als gastenverblijf of fitnessruimte ingezet te worden. Hoe u dit tiny house of tiny office ook gebruikt, u en uw gasten zullen altijd een prettig klimaat ervaren en voorzien zijn van alle gemakken.

Op zoek naar tuinkantoor met isolatie?

We bieden u drie standaard modellen in stijlvolle tuinkantoren, die nog naar eigen wens zijn samen te stellen. Onze adviseurs denken graag met u mee om uw perfecte kantoor te creëren. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel: 0418 – 79 60 80.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.