Zomervakantie: wij houden vakantie van 1 augustus tot en met 22 augustus.
Stuur ons gerust een bericht, we nemen na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op!

,

Vijf voordelen van een buitenkantoor

Sinds de corona pandemie werken we veel meer thuis. De meeste mensen werken aan de keukentafel of in een aparte ruimte, bijvoorbeeld op zolder of de studeerkamer. Maar wist u dat u buiten ook een werkruimte kunt maken? In dit artikel vertellen we u wat de voordelen zijn van een buitenkantoor, ook bekend als tuinkantoor.

1. u houdt uw Werk en privé gescheiden

Een buitenkantoor is een goede manier om werk en privé gescheiden te houden. Zeker als u in een ruimte werkt waar uw andere huisgenoten ook zijn, dan kan dat voor afleiding zorgen.

Bovendien is een buitenkantoor ook ideaal als er klanten of andere collega’s langskomen. Ze kunnen via de poort naar binnen komen, waardoor ze niet bij u binnen hoeven te komen.

2. U bespaart energie

Het buitenkantoor is volledig geïsoleerd, waardoor het vaak niet nodig om een verwarming te plaatsen in uw kantoor. Door de grote ramen in de unit kan het zonlicht makkelijk binnen komen en de unit in de winter verwarmen. Hierdoor heeft u geen extra energiekosten voor uw tuinkantoor.

Daarnaast hoeft u uw woning niet te verwarmen wanneer u in uw buitenkantoor zit en er verder niemand thuis is. Dit kan ook aanzienlijk schelen op de energierekening.

3. Een buitenkantoor is multi-functioneel inzetbaar

Een buitenkantoor in de tuin hoeft natuurlijk niet alleen als werkplek te fungeren. Het is ook de ideale plek om een speelkamer voor de kinderen te maken. Of een plek waar u uw hobby kunt uitoefenen. U kunt bijvoorbeeld een atelier maken voor uw schilderijen of andere kunstwerken. Of wat dacht u van een logeerkamer? Het is dan wel verstandig om een iets groter tuinkantoor te (laten) maken, zodat u de ruimte kunt opsplitsen.

4. U kunt genieten van de omgeving

Een buitenkantoor zorgt ervoor dat u kunt genieten van de frisse lucht en de natuur in uw tuin. Door voor grote ramen te kiezen, lijkt het ook daadwerkelijk of u buiten aan het werk bent. Hierdoor geniet u van de omgeving en ervaart u rust. Hierdoor wordt u een stuk productiever.

5. Een buitenkantoor kan financiële voordelen hebben

Wist u dat de kosten van een tuinkantoor fiscaal aftrekbaar kan zijn? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder hoe u de ruimte benut en de eigenschappen van de werkruimte. Zo moet het om een zelfstandige werkruimte gaan met eigen sanitaire voorzieningen. Onze tuinkantoren voldoen in ieder geval aan die eisen.

Binnen één werkdag een buiten kantoor geplaatst in uw tuin

De afgelopen jaren is de vraag naar op maat gemaakte tuinkantoren gestegen. En dat snappen wij heel goed, want het is best veel werk als u zelf een kantoor moet maken.

De ontwerpers van Tuyn-kantoor zijn tot het uiterste gegaan om luxe, stijl en comfort te verweven in een aantal unieke modellen. Volledig geïsoleerd, voorzien van verwarming met optioneel een uitbreiding met keukenblok en sanitair.

Met de grote glazen ramen is de natuur nooit ver weg. Benieuwd naar de kosten en wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een keuze uit onze stijlvolle en duurzame tuinkantoormodellen in verschillende formaten of vraag een offerte aan.

Vraag adviesgesprek aan

Klaar voor
het nieuwe werken?

Vragen? Liever eerst een kennismakingsgesprek? Of iets anders? Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een volledig uitgeruste werkplek binnen het tuinkantoor. Het kantoor is volledig voorzien van alle benodigheden van een goede thuiswerkplek.